آموزش لایفری 7

 استفاده از پوشه‌ی محلی Sync

هنگامی‌که برنامه‌ی Sync را اجرا و تنظیم می‌نمایید. برنامه‌ی Sync به طور خودکار فایل‌هایی را که شما در پوشه‌ی Sync تغییر داده اید و یا اضافه نموده اید را در سایت آپلود می‌کند و در صورتی که دیگر کاربران فایلی را تغییر داده باشند و یا فایلی را به سایت اضافه نموده باشند، آن‌ها را دانلود و در پوشه‌ی Sync قرار می‌دهد  در صورت یکه شما فایلی را از پوشه‌ی Sync حذف نمایید، آن فایل از سایت و از سایر کلاینت‌ها حذف خواهد شد بنابراین در هنگام حذف یک فایل از پوشه ی  Sync باید احتیاز نمایید. در صورتی که به صورت تصادفی فایلی را حذف نمودید نگران نشوید زیرا فایل در بخش Recycle Bin قرار خواهد گرفت و شما می‌توانید آن را بازیابی نمایید. در صورتی که مدیر سایت یا نمونه‌ی لایفری قابلیت Recycle Bin را غیر فعال نموده باشند، فایل حذف شده قابل بازیابی نخواهد بود. قابلیت Recycle Bin به طور پیش‌فرض فعال می‌باشد.

در ادامه نحوه‌ی افزودن فایل، ویرایش ، دانلود و آپلود فایل‌ها را از طریق برنامه‌ی Sync را تمرین خواهیم نمود.

ابتدا یک فایل به نام README.txt ایجاد نمایید و در آن کلمه‌ی test را وارد نمایید و ان را در پوشه‌ی Sync ذخیره کنید.  سپس به نمونه ی لایفری خود مراجعه کنید و به صفحه‌ای که در آن پرتلت Documents and Media وجود دارد مراجعه نمایید. فایل README.txt در پرتلت نمایش داده خواهد شد.

فایل README.txt را دانلود نمایید در یک مکان دلخواه دانلود نمایید و آن را باز کنید همانطور که می‌بینید محتوای فایل کلمه‌ی test می‌باشد. فایل README.txt را در پوشه‌ی Sync باز کنید و آن را ویرایش نمایید به طور مثال محتوای آن را test test قرار دهید و آن را ذخیره نمایید، فایل ویرایش شده باید در لایفری نیز قایل دسترسی باشد، به این منظور به نمونه‌ی لایفری مراجعه نمایید،  در پرتلت Documents and Media فایل README.txt قابل مشاهده خواهد بود. هنگامی‌که فایل را دانلود نمایید و آن را باز کنید خواهید دید که محتوای فایل test test می‌باشد. در صورتی که در پرتلت Documents and Media بر روی نام فایل کلیک نمایید می‌توانید در بخش version history می‌توانید کلیه‌ی نسخه‌های ویرایش شده از فایل را مشاهده نمایید. همان طور که در این بخش می‌بینید به شماره‌ی نسخه‌ی README.txt اضافه شده است.

 

شکل ‏5-16- می‌توانید در بخش version history می‌توانید کلیه‌ی نسخه‌های ویرایش شده از فایل را مشاهده نمایید.

به پوشه‌ی Sync مراجعه نمایید و سپس فایل README.txt را حذف نمایید. مجددا به نمونه‌ی لایفری مراجعه کنید، در پرتلت Documents and Media فایل README.txt حذف شده است.

 

 

00
قبلی