آموزش لایفری 7

تنظیمات برنامه‌ی Sync

شما می‌توانید در بخش تنظیمات برنامه‌ی Sync یک نمونه را برای sync شدن به آن اضافه کنید و یا یکی از نمونه‌های قابل دسترس را حذف کنید، فرایند همگام سازی را کنترل کنید و یا تنظیمات مربوط نمونه‌ها را ویرایش کنید. برای دسترسی به این بخش بر آیکون ( ) در نوار وظیفه‌ی ویندوز و یا در نوار منو مک کلیک نمایید و سپس گزینه‌ی Preferences را انتخاب کنید. در رابط کاربری مربوط به تنظیمات در قسمت Accounts  یک صفحه برای انجام تنظیمات مربوط به نمونه‌ حساب‌ها نمایش داده خواهد شد.

 

شکل ‏5-14-  در بخش تنظیمات در قسمت Accounts می‌توانید روند sync شدن با سایت‌های موجود در هر نمونه حساب را مدیریت نمایید

قسمت Accounts شامل قسمت‌های زیر می‌باشد:

Accounts: حساب‌هایی را که شما می‌توانید از طریق آن‌ها sync شوید را نمایش می‌دهد، در صورتی که بر یکی از حساب‌ها، کلیک نمایید می‌توانید سایت‌هایی را که می‌توانید به آن‌ها sync شوید را در قسمت Syncing Sites مشاهده نمایید. از آیکون‌های + و – و آیکون مداد نیز به ترتیب برای افزودن یک حساب، حذف یک حساب و یا ویرایش یک حساب موجود استفاده نمایید. شما باید برای حذف یک حساب با احتیاط برخورد کنید، زیرا با حذف یک حساب کلیه‌ی پوشه‌ها و فایل‌‌های مربوط به آن حساب از دستگاه شما حذف خواهد شد. برای افزودن یک حساب جدید بر + کلیک نمایید. روند افزودن یک حساب جدید درست مثل تنظیمات برنامه‌ی Sync می‌باشد. برای آشنایی با این روند به بخش تنظیمات Liferay Sync  بر روی کلاینت مراجعه نمایید.

Syncing Sites: کلیه‌ی سایت‌‌هایی که شما اجازه دارید به آن‌ها sync شوید از حساب انتخابی در این بخش قابل نمایش ‌می‌باشد. سایت‌هایی را که شما در حال حاضر به آن‌ها sync شده اید در بخش Selected Sites قرار گرفته‌اند و دیگر سایت‌هایی را که می‌توان به آن‌ها از طریق sync دسترسی داشت در قسمت Unselected Sites نمایش داده خواهد شد.‌ برای تغییر سایت‌هایی که به آن‌ها sync شده‌اید بر روی دکمه‌ی Manage Sites کلیک نمایید. در رابط کاربری ظاهر شده  می‌توانید سایت‌هایی را انتخاب و یا از حالت انتخاب خارج نمایید. توجه داشته باشید که هنگامی‌که سایتی را از حالت انتخاب خارج می‌کنید، با احتیاط این کار انجام دهید زیرا با خارج نمودن یک سایت از حالت انتخاب، آن فایل‌ها وپوشه‌های مربوط به آن سایت از دستگاه شما حذف خواهد شد.

Location: در این بخش می‌توانید محل پوشه‌ی مربوط به حساب انتخابی برای برنامه‌ی Sync را تغییر دهید. برای تغییر می‌توانید بر دکمه‌ی Change کلیک نمایید.

از دیگر بخش‌های موجود در رابط کاربری مربوط به بخش Preferences بخش General می‌باشد. این بخش شامل بخش‌های زیر می‌باشد:

 

شکل ‏5-15-بخش General  برای انجام تنظیمات عمومی‌می‌باشد.

Launch Liferay Sync on startup: با فعال نمودن این گزینه هنگامی‌که دستگاه‌را روشن می‌کنید به طور خودکار فرایند همگام سازی آغاز خواهد شد.

Show desktop notifications: هنگامی‌که فایل‌ها تغییر یابند، یک اطلاعیه‌ی کوچک در گوشه ی صفحه‌ی نمایش نشان داده خواهد شد.

Automatically check for updates: برای به روز رسانی خودکار فایل‌ها ایم گزینه را فعال نمایید. برای به روز رسانی فایل‌ها به صورت دستی بر دکمه‌ی  Check Now کلیک نمایید.

تمامی‌گزینه‌های فوق به طور پیش‌فرض فعال می‌باشند.

در این قسمت نحوه‌ی انجام تنظیمات برنامه‌ی  Sync را مطرح نمودیم. در بخش بعدی نحوه‌ی استفاده از پوشه ی محلی مربوط به برنامه‌ی Sync مطرح خواهیم نمود.

 

 

00
قبلی