آموزش لایفری 7

ایجاد دارایی‌های مرتبط

شما می‌توانید با استفاده ازقابلیت دارایی‌های مرتبط بین یک دارایی و سایر دارایی‌های یک سایت و یا دارایی‌های عمومی ، حتی اگر آن‌ها دارای برچسب‌های مشترک و یا در یک دسته بندی یکسان نباشند ارتباط ایجاد کنید. پرتلت دارایی‌های مرتبط تنها دارایی‌هایی را که شما مشخص کرده باشید و در  ناشر منبع منتشر شده باشند را نمایش می‌دهند. در ابتدا بر روی چگونگی ایجاد ارتباط بین دارایی‌ها در هنگام انتشار آن‌ها تمرکز خواهیم کرد. 

برای استفاده از ویژگی دارایی‌های مرتبط ابتدا یک پرتلت دارایی‌های مرتبط و یک پرتلت ناشر منبع به یک صفحه اضافه نمایید. به طور پیش فرض پرتلت دارایی‌های مرتبط به گونه‌ای تنظیم شده است تا تمام دارایی‌های مرتبط با دارایی‌های موجود در ناشر منبع را نمایش دهد. در صورتی که شما نمی‌خواهید پرتلت دارایی‌های مرتبط  تمام دارایی‌های مرتبط با دارایی‌های نمایش داده شده در ناشر منبع را نمایش دهد، شما می‌توانید در این راستا تنظیماتی را انجام دهید.

برای انجام این تنظیمات بر روی آیکون () که در بالا و گوشه‌ی سمت چپ پرتلت قرار دارد، کلیک نمایید. سپس گزینه‌‌ی  تنظیمات را انتخاب نمایید. از طریق بخش تنظیمات اولیه ، از قسمت انتخاب منبع می‌توانید تنظیمات مربوط به انتخاب دارایی‌های مرتبط را انجام دهید. از بخش منبع می‌توان نوع دارایی‌های مرتبط قابل نمایش را مشخص نمود. به طور پیش فرض نوع منابع دست کم یکی از نمایش داده‌ می‌شوند. 

 

شکل ‏1-1-شما می‌توانید با تنظیم فیلد نوع منابع نوع دارایی‌های مرتبط قابل نمایش در این پرتلت را مشخص نمایید.

در صورت نیاز به نمایش بیش از یک نوع دارایی مرتبط برای دارایی‌ها می‌توان بیشتر از یک مورد انتخاب کنید، را انتخاب نمود. با استفاده از بخش  فیلتر شما می‌توانید دارایی‌ها را براساس برچسب‌ها  و دسته‌بندی‌ها  و فیلدهای ویژه  فیلتر کنید و با استفاده از بخش مرتب سازی و گروه بندی می‌توانید دارایی‌ها را بر اساس معیار‌هایی که مشخص می‌کنید، سازمان‌دهی نمایید.

در بخش تنظیمات نمایش می‌توانید مشخص کنید که دارایی‌ها چگونه نمایش داده شوند. شما می‌توانید دارایی‌های مرتبط را به صورت عنوان  دارایی‌ها، به صورت جدول، به صورت خلاصه  ای از دارایی‌ها و یا محتوای کامل دارایی‌ها نمایش دهید و یا خودتان یک قالب دلخواه برای نمایش دارایی‌های مرتبط ایجاد نمایید. شما می‌توانید در این بخش دارایی‌هایتان را به انواع فرمت‌های  ODT , PDF ,RTFو... تبدیل نمایید. شما می‌توانید انواع مختلف metadata  مثل نام نویسنده، برچسب‌ها و... را برای نمایش در پرتلت داده‌های مرتبط انتخاب نمایید.

شما همچنین ‌می‌توانید امکانات فعال کردن اشتراک RSS و فعال کردن ایمیل را در بخش اشتراکات فعال نمایید. پس از انجام تنظیمات بر روی ذخیره کلیک کنید تا تنظیمات بر پرتلت داده‌های مرتبط اعمال شوند.

برای آگاهی بیشتر از بخش‌های موجود در بخش تنظیمات این پرتلت می‌توانید به بخش تنظیمات پرتلت ناشر منبع در بخش انتشار دارایی‌ها مراجعه نمایید.

پس از انجام تنظیمات مربوط به پرتلت دارایی‌های مرتبط باید بین دارایی‌های موجود ارتباط ایجاد کنید. به‌طور مثال برای ایجاد دارایی‌های مرتبط برای مقالات محتوا‌ی وب، شما می‌توانید در هنگام ایجاد و یا ویرایش مقالات از بخش دارایی‌های مرتبط، دارایی‌های مرتبط را مشخص نمایید. 

 

شکل ‏1-2 برای ایجاد دارایی‌های مرتبط برای مقالات محتوا‌ی وب، شما می‌توانید در هنگام ایجاد و یا ویرایش مقالات از بخش دارایی‌های مرتبط ، دارایی‌های مرتبط را مشخص نمایید.

به طور مثال فرض کنید که در سایت شما یک بلاگ و یک تصویر وجود دارد که محتوای آن مربوط به امنیت شبکه است. شما می‌خواهید مقاله‌ای با موضوع امنیت شبکه ایجاد نمایید که با بلاگ و عکس در ارتباط باشد و در هنگام نمایش مقاله، عکس و بلاگ به عنوان دارایی‌های مرتبط نمایش داده شوند. به این منظور از طریق بخش محتوا در بخش مدیریت سایت، محتوای سایت را انتخاب کنید و مقاله‌ی مورد نظر را ایجاد نمایید، قبل از انتشار مقاله از طریق قسمت دارایی‌های مرتبط در این بخش، بر دکمه‌ی انتخاب کلیک کنید و پست را انتخاب نمایید، سپس بلاگ مذکور را انتخاب نمایید. مجددا بر روی انتخاب کلیک کنید و مستندات پایه را انتخاب کنید و سپس عکس مذکور را انتخاب نمایید و سپس محتوا را با کلیک بر دکمه‌ی ذخیره، منتشر نمایید.

با مراجعه به صفحه‌ای که در آن پرتلت دارایی‌های مرتبط را قرار داده‌اید متوجه خواهید شد که با وجود تنظیماتی که انجام داده‌‌اید، پرتلت هیچ دارایی مرتبطی را نشان نمی‌دهد و خالی می‌باشد. اما چرا؟! برای اینکه پرتلت دارایی‌های مرتبط دارایی‌های مرتبط را نشان دهد باید روی لینک یکی از دارایی‌های موجود در ناشر منبع کلیک کنید و دارایی‌های مرتبط هنگامی‌ که ناشر منبع محتوای کامل دارایی را نشان می‌دهد، در پرتلت دارایی‌های مرتبط نمایش داده خواهد شد.

 

شکل ‏1-3-شما می‌توانید روی لینک یکی از دارایی‌های موجود در ناشر منبع کلیک کنید تا دارایی‌های مرتبط با آن دارایی را مشاهده کنید.

شما می‌توانید برای سازماندهی بهتر دارایی‌های مرتبط چند پرتلت دارایی‌های مرتبط به صفحه اضافه نمایید و هر کدام را برای نمایش نوع خاصی از دارایی‌ها تنظیم نمایید و برای تغییر نام آنها متناسب با محتوایشان می‌توانید بر آیکون() که در بالا و گوشه‌ی سمت چپ پرتلت قرار دارد، کلیک کنید و سپس گزینه‌ی تنظیمات را ببینید، را انتخاب کنید. در تب عمومی گزینه ی درج عنوان برای مؤلفه را فعال نمایید و عنوان مورد نظر خود را وارد نماید و نهایتا تنظیمات را ذخیره نمایید و یا به روش ساده تر در گوشه سمت راست با کلیک بر روی دارایی های مرتبط نوشته شده عنوان پرتلت را عوض کنید .

 

شکل ‏1-4-شما می‌توانید با استفاده از بخش تنظیمات را ببینید، برخی تنظیمات برای پرتلت را از جمله تغییر عنوان پرتلت انجام دهید.

 

 

شکل ‏1-5-شما می‌توانید پرتلت دارایی‌های مرتبط را طوری تنظیم نمایید تا تنها نوع خاصی از دارایی‌های مرتبط را نمایش دهد.

در این بخش نحوه‌ی استفاده و انجام تنظیمات پرتلت دارایی‌های مرتبط و نحوه‌ی ایجاد ارتباط بین دارایی‌های مختلف را مطرح نمودیم.

00
قبلی